WDW 2010

Beszámoló az MDK WDW kalandjairól.

1.nap

Utazásunk a csomagok és a motorok bepakolásával kezdődött. Bódi Dezső felajánlott egy tartalék motort, ami mellé az én vadállatom került. A motorokat körbepakoltuk csomagokkal, majd a határig motorozni lusta Stafford Monsterét is besuvasztottuk.

Nagy hévvel (és meglepően időben) el is indultunk, azonban 20 km után furcsa zaj kezdett felszűrődni a motortérből. Kezdeti próbálkozásaink, miszerint is felhangosítjuk a zenét nem oldották meg a problémát, ezért a 33. km-nél levő ÖMV kúton be is iktattuk az első megállót. Staff megvizsgálta a gépjárművet, és szakszerűen megállapította, hogy „leszakadt az alja, bazdmeg”. És tényleg, a motortakaró műanyag baszt vonszoltuk 130-al bátran. Uccu neki szerviz, befeküdtünk a kocsi alá, és lecsavaroztuk, majd folytattuk az utat.

Kis késéssel megérkeztünk a pincei benzinkútra, ahol a csapat várt már ránk.  Staff is visszaváltott a paripára, és kineveztük sünit a csoport vezetőjének (ennek később komoly jelentősége lesz). A motorok fogyasztását megszakértve 130 km-ben maximalizáltuk a távolságot. El is indult a csapat, szépen fogytak a kilométerek. Pontosan a 130. km megtétele után feltűnt a benzinkút, azonban süni bátran húzta tovább. A 150. km után a csapat nagy része kezdett izzadni, a 170.-nél pedig már azon gondolkoztunk,hogy fogjuk a nálam levő 9 liternyi mentőbenzint elosztani 19 motor között. Egytől egyig mindenkinek már égett az üzemenyagvisszajelzője, amikor a 186. km megtétele után végre feltűnt egy kút. Süni azonnal a kihajtóra kanyarodott, amikor is két gyenge horkanással elfogyott a benzinje. Az első arra jövőt elkapta, és az utolsó pár méteren bár vontatva, de bejutott a kútra.

Az út további része izgalommentesen telt, pár órán belül megérkeztünk Trieszt melletti szállásunkra. Azaz megérkezett a kisbusz, és csodálkoztunk, hogy leelőztük a motorosokat. Türelmesen vártuk őket a főút mellett, és egyszer csak azt látjuk, hogy süni nyélen elszáguld mellettünk. A többiek észrevettek minket, Norbi elment sünt üldözni, addig pedig elmesélték a késés okát: az autópályáról letérve tökéletes kanyarokat találtak, amik a maradék biztosítékot is kicsapták a csoportvezetőnél, és nemlátnemhall üzemmódba kapcsolva elfelejtette lekanyarodni. Nagy nehezen odaértek a kisvárosba, ahol is sününk persze továbbhajtott. 10 perc múlva érkezett meg, nagy vigyorral: „Lemeszeltek a carabinerik” „Hablatyoltak olaszul, mondtam nekik English! Erre röhögtek, és mondták slow, slow. Én megsimogattam a tankot, és csak ennyit mondtam nekik: its a Ducati, its a fast bike. Nagy röhögés, és mondták tiplizzek”
A szállás elfoglalása után vacsorakeresésbe kezdtünk, lesétáltunk a tengerpartra, ott tuti lesz valami jó kis halétterem. A kikötőben összetalálkoztunk Viktorékkal, akik már egy ideje a tengerben fürödtek. Két étterem is volt a parton, az egyik alapból zárva, a másikban „sorry no food” mondattal hűtötték le a lelkesedésünket.

Kénytelenek voltunk visszaballagni a főút melletti étterembe, ahol helyet foglaltunk a csendes teraszon. Csendes volt mindaddig, amíg kb. 150 8-12 év közötti gyerek és a tanitónénik be nem özönlöttek – utána a mellettünk ülő szavát sem értettük.
Este partyhangulatba került a társaság, és jött a nagy ötlet: mindenki beáll hátra a buszba, én meg elszállítom magunkat a buliba. Nagy nehezen kiálltunk a parkolóból, amikor is szólt a recepciós, hogy minden autóst megállítanak útközben, eléggé nagy bukta lenne. Páran még megpróbálkoztak taxit hívni, de a kisvárosban mintha ciánoztak volna. Maradt a hotelban iszogatás, majd csendespihenővel készülés a reggeli indulásra.

2.nap

8 után készen állt a csapat az indulásra, és újra süni állt a csapat élére. Ez újfent galibát okozott, mivel az autópályán egyetlenegy lejáró volt, ami Milano helyett Bologna felé vezette volna a csapatot. Sajnos pont a lejárónál sününk első kereke egy fiat seggében volt, és vad indexeléssel próbálta jobb belátásra bírni az olasz polgártársat. Staff, miután látta, hogy elhagyták a lejárót, nyélen utánaeredt. Süni belenézett a tükörbe, és örömmel konstatálta, hogy végre egy kis verseny. 10 percbe tellett utolérni, és jelezni, hogy nem racsing van, hanem lekanyarodás. Ez a kis közjáték kb. 40 percet dobott az őszidőn, és a többi tökölődős megállással együtt 3-ra sikerült csak Misanoba érnünk. Elfoglaltuk a szállást, és indultunk is a pályára.Jó olasz módon semmi nem volt kitáblázva, pár percnyi tekergés után a dél-belga klub tagjai vezettek ki minket a helyszínre. Staffnak és nekem az elnöki karszalagokat is át kellett (volna) vennünk, természetesen nem voltak félretéve a jegypénztárban. Kis telefonálgatás után megkaptuk a belépőket, és mi is csatlakozhattunk a többiekhez, immár a WDW területén.
A be és kiléptetés teljesen elektronikus volt, a motoron és a kezünkön levő belépőket is ellenőrizték – meglepő gyorsasággal, 1-2 percnél többet nem kellett várni.

Belépés után elénk tárult a misanoi pálya előtti betonozott tér, ahol a rendezvény kapott helyet. Elszórva helyezkedtek el a Ducati és egyéb partnerek sátrai, köztük pedig parkoltak a motorok. Az első napon még emberi léptékkel felfogható volt ezek száma, szombatra azonban minden elképzelhető területen álltak a látogatók motorjai. Az idő rövidsége miatt csak kutyafuttában jártuk körbe a területet, a lelátóról ránéztünk az SBK csapat tesztjére, majd indultunk vissza a szállodához, hiszen 8órától motoros felvonulás indult Misano főteréről Rimini egyik parti szórakozóhelyére. A felvonulás után beült a brigád egy étterembe, ahol elkezdhettük az olasz konyha remekeinek tesztelését. Első estére a különféle rákok jutottak, valamint néminemű folyékony nedű is. Tudniillik az olaszoknál eléggé engedékeny a rendszer, 0.5 ezrelékig lehet italozni, amit kis hazánk fiai ki is használtak. Szerencsére mindenki hazaért épségben.

3. nap

A pénteki napon pár lelkes résztvevő motorozni indult az olasz kanyarokat felfedezni. Mi stafforddal végigültünk egy halál unalmas president meetinget, majd egy óra körül megcsörrent a telefonom. A vonal végén Balázs volt: „ricsikém, érdeklődj utána, hol van xy faluhoz közel ducati szerviz, mert lerobban a 848…” Egy elfelejtett gyári visszahívás miatt a 848 feszültségszabályozója bemondta az unalmast. A fiúk próbálták a 40 fokban az út szélén megszerelni (egy ház előtt szereltek, a tulajdonos azonnal kijött, és felajánlotta a garázsát és szerszámait a vadidegen külföldieknek!), de nem jártak sikerrel. Persze délután az olaszoknál szieszta van, ezért 3-ig várni kellett a szerviz nyitásáig. Egy újonnan vett akksival eljutottak a 30-re levő kereskedésbe, ahol már kikészítve várta őket az alkatrész. A WDW-n az importőrök főnökét sikerült –véletlen- leszólítanom, ő azonnal hívta az embert, és mindent elmondott neki. Az alkatrészt ingyen megkapta (garancia), csak a munkadíjat kellett kifizetnie. Az olaszok nem szaroznak meg garasoskodnak, egy pillanatra nem merült fel, hogy nem gyári hiba lenne. Este 7-re vissza is értek, kimerülve, pár kilométert motorozva. 
Délután volt a rezervált pályázásunk, amin 4 lelkes tagunk vett részt. A körözés kicsit rövid lett, 10 percet kaptak összesen a pályán. A menet után süni vezetésével beálltak a Marlboro sátor elé, ahol melléjük álltak a hostessek. Az arra járók csak azt látták, hogy 4 motoros meg 4 hostess ott pózol = tuti valami celebek. Perc sem telt bele, és máris 20-30 ember fotózta őket.

Az itthon maradtak beültek egy kis vacsorára, ahova hamarosan csatlakozott dino és kecso is. Kecso 2 üveg pezsgővel vendégelte meg a társaságot, ami után 1 óra tájban hazaindultunk (páran motorokkal). Béla 1098-a előszeretettel dobál lángokat, és ezt bemutatandó a szálloda zsákutcájában egy kis demót tartott. Balázs a napközbeni szerelést megbosszulandó beszállt a koncertbe, és egy gyenge 10 perces 120 decibeles koncsertót tartottak. Ezt a szomszéd szállodából kiözönlő panaszosok serege zárta, akik teljesen felháborodva követelték a nyugodalmas jó éjszakát. Gyorsan el is pucoltunk, mint akik nem is voltak ott. 

4. nap

Szombat reggel korán keltünk, az outlet-be szerettünk volna bejutni a nyitáskor. Tudniillik olyan fantasztikusan jó árakon kínáltak ruhákat, hogy nyitáskor már több száz ember állt sorban, és 1 óra alatt lefosztották a teljes árukészletet. Példának okáért egy protektoros bőrkabát 200€-ba, egy kétrészes ducati pályaruha 345€-ba került. Ezért 9 előtt már a sorban álltunk, hogy bejussunk a WDW területére, és a fél 10-es outlet nyitásra bejussunk. Sikerült is, jó magyar módra 9:05-kor már az ajtó előtt állnunk, természetesen elsőként. Fél tízkor beözönlöttünk, és mindenki pakolta, amit látott. Pár percen belül csörög a telefon, hogy azonnal menjünk haza, mert kint van a rendőrség, már a kisbusz elszállíttatását tervezik. Rohanás haza, ahol –mint kiderült- már egy órája alkudoztak a srácok a kékekkel. Érkezéskor rögtön kiszúrták süni nem éppen road legal sisakját, de ezen már csak röhögtek.

A legfőbb gond az volt, hogy elloptak egy 9-est a közelből, és gyanús volt a rend éber őreinek, hogy nem találják a busz kulcsát. Persze nem találták, mivel a zsebemben volt. Ahogy kinyitottam az ajtót, láttam a szemükben a szikrát, „na, megvagytok gecik”. Rögtön rámentek a cseremotorra, „this is a 999?”. Mondom nem, ez egy sporttouring. Szegények lelombozódtak, megköszönték a segítséget, és barátságosan jelezték, hogy ha elállunk a busszal, akkor nem lesz 4 ezer eurós büntetés. Mondom mi a picsa? Kiderült, hogy úgy indítottak reggel, hogy 4 ezer kredit a büntetés, mert a szomszédok feljelentettek minket az esti koncert miatt, valamint hogy az ő szállodájuk előtt parkolunk. Az ellopott 9-es csak hab volt a tortán. Mire mi visszaértünk, már teljesen baráti volt a hangulat, később megtudtuk, hogy korábban elég szigorúan lóbálták a gumibotot. Az izgalom lezárása egy-egy közös fotó a csajokkal, „no facebook” mondással. Sejthetitek, hol vannak a képek.

A nap többi részében a WDW kimaradt izgalmait próbáltuk felfedezni. Reggel befutott Massi is, akivel fél óra múlva már bent találkoztunk, nyakában nagy VIP cetlivel. Ezzel ő bárhova be tudott hatolni, amit gátlástalanul ki is használt. Először a hospitality kamionba Hagához, majd az SBK boxba Fabriziohoz és Troyhoz. Sajna Stoner arra sem vette a fáradtságot, hogy megforduljon, és kiintsen a kiabáló rajongóknak, ezért tőle semmi szuvenírünk. Az SBK pilótákat a 3 napban el-el lehetett kapni, aki nagyon akarta, szerezhetett aláírást.

Az Öhlins sátorban ingyenesen átnézték a motorjainkat, a két szerelő kb. 3-4 kormánylenyomásból vágta, hogy mit is kell állítani. Laci 1098S-én pl. majdnem minden lehetséges értéket átállítottak, de mindenkinek volt egy-egy hasznos tanácsuk.
Este a Ducati Magyarország megvendégelte az egész csapatot egy finom vacsorára, majd hazafele páran vérmes gokart csatába keveredtek a helyi lizilaza csávókkal.

5. nap

Reggel korán hazaindultunk, hiszen egy menetben terveztük az utat. Folyamatos jó tempót mentünk, csak a tankolások miatt álltunk meg. Az egyik benzinkúton felragasztható betűket találtam a pult mögött, és máris megszületett fejemben az ördögi terv. 1.2 €-ért megvásároltam a G, S, X,  R betűket, és a következő kútnál különleges nindzsatudásomat használva felragasztottam őket Viktor 749-ére. Sajna a betűk feketék voltak, így nem mutattak olyan jól a dark motoron. Még sajnálatosabb, hogy Viktor elégé felfokozott hangulatban volt a hosszú utazás miatt, ezért a nagy röhögés helyett a „miafaszomez? azonnal szedd le, szarul jársz ha megmarad a helye” reakcióval fogadott. Kár, hogy nem kaptam GSXR matricát, kéket pirosat színeset. Az mutatott volna csak igazán jól.

Jlubljana előtt pár km-el csörög a telefon, a géesixeres Viktor jelzi, hogy elszakadt a lánca a nagy nyelezés közben. Megállás a leállósávban, jól láthatósági mellény és elakadásjelző, és természetesen a 20 motor libasorban. A Dezső által felajánlott csere ST4s most jól jött, kicseréltük a motorokat, és Vikiviktor már mehetett is tovább. Staff bedobta a motorját hátra, mert én Balázzsal lekapcsolódtam Ljubljanában a csapatról, és megtekintettük a Szlovénia-Magyarország kézilabda meccset.
  A későbbi telefonokból kiderült, hogy mindenki hazaért épségben. Ezúton szeretném megköszönni minden résztvevőnek, hogy eljöttek velünk, és remélem jól érezték magukat. A szervezésbeli hiányosságokért elnézést, első túrához képest szerintem jó volt.

stafford képei

SQ képei 1

SQ képei2

Panoráma a rendezvényről (klikk a képre!)

1
Sharky képe

Ilyen boldogan szoktam a tescoban is vásárolni Smile))

ricsi üzenete:

Viktorka támad!

2
ricsi képe

Viktorka támad!

3
wutang képe

Devy üzenete:

wutang üzenete:

Jövőre mindenképpen el kell jutni valahogy! Ezért felajánlom csodálatos hab testemet 18 és 25 év közötti lányoknak anyagi ellenszolgáltatás fejében!

Jövőre ne menj! Nem lesz WDW! Smile

Majd megyek, ha lesz! Addig is gyűjtögetek!

4
Devy képe

wutang üzenete:

Jövőre mindenképpen el kell jutni valahogy! Ezért felajánlom csodálatos hab testemet 18 és 25 év közötti lányoknak anyagi ellenszolgáltatás fejében!

Jövőre ne menj! Nem lesz WDW! Smile

5
wutang képe

Belabacsi üzenete:

Wutang, biztosan egyre gondolunk? 8>

Silence, I kill you!

Viccnek szántam az egészet!

6
Belabacsi képe

Wutang, biztosan egyre gondolunk? 8>

Silence, I kill you!

7
wutang képe

Belabacsi üzenete:

wutang üzenete:

Ember, magas labdat dobtal! Megneztem a kepeidet, de nem kontrazok. Es remelem nincsen harag, de nem hagyhattam ki!

Silence, I kill you!

Természetesen nincs harag! Szeretem a poénokat + a baromkodást. Na jó jöhetnek a csajok 30 évesig! A vesémet nem adom, mert azt szeretem!

8
Belabacsi képe

wutang üzenete:

Ember, magas labdat dobtal! Megneztem a kepeidet, de nem kontrazok. Es remelem nincsen harag, de nem hagyhattam ki!

Silence, I kill you!

9
wutang képe

10
sanci képe

Persze Máté!

Rántva!8}

11
DiMatta képe

Legalább én már nem vagyok szűz mint Te!A második kérdésre meg azt gondolom mindenki magából indul ki!!!Ezek szerint neked mind a kettő megvolt?!! Smile))

12
sanci képe

Máté akkor éhenhal a család!

Inkább mesélj arró hány nőt is dugtál meg capellában!=))

http://www.youtube.com/watch?v=PSPtSEIlp8A

vagy inkább mi voltál csirke vagy nyúl?=))

http://www.youtube.com/watch?v=_xbstHKvhXc&feature=related

13
DiMatta képe

De Sanci! Elég csak ha rólad beszélek!Az már maga vicc! Smile

14
sanci képe

De Máté!

Ott nem árt ha vicceset is mondasz néha!:*

Ne tedd!Rá fog menni a házad!:T

Bár ki tudja,ha elmeséled azt,hogy egy döglött papagáj miatt verted tönkre a motorod!=))

http://www.youtube.com/watch?v=qfy2XxYieNk

15
DiMatta képe

Igazad van Sanci!Lehet a stand up comedy-ben próbálom ki magam mégis!

16
Jipii képe

A MÁJA KILÓRA TÖBBET ÉR A LYUKAS KIS VESÉJÉNÉL.

BIZTOSAN ÓRIÁSI:)

17
sanci képe

És akkor a szövegedet még szóba se hoztuk!=))

18
DiMatta képe

A vesém igenis piacképes! A májam (csak tippelni tudok) talán már nem! Smile

19
stafford képe

akiducati üzenete:

DiMatta üzenete:

Én tuti eladom a vesémet a következőre hogy legyen lé!

Szerinted adnak azért még valamit??? abból nem jutsz le a balatonra sem...=))=))

Azert meg adnanak par forintot. Szerinted miert nem a majat mondta? :)

20
akiducati képe

DiMatta üzenete:

Szerinted adnak azért még valamit??? abból nem jutsz le a balatonra sem...=))=))

21
Jipii képe

BASZKI, MOST VESZEM ÉSZRE! Tudom már mire emlékeztetett ez a kép Süniről- a braincap-es!

Süni az Alien!!!!!

22
DiMatta képe

23
rigo999 képe

Őszintén... kinek hányszor futkosott a hátán a hideg a videó nézése közben??? Smile

24
Desmoer képe

Másszzziiiii, kígyóóóó, meg még mii!?   Smile Big     Smile Big     Smile Big

Helyes, akkor Te éltél rendesen! heheheheh  Smile)))

25
Másszi képe

kigyó is volt....................

26
Desmoer képe

BRAVISSSIMOOOO!  

Asztakurva'  Smile nagyon ott van, még jobban bánom, hogy kimaradtam!    

27
stafford képe

Ime egy osszefoglalo video a WDW-rol. Szerintem nagyon ott van, jol visszaadja a hangulatot!!!!

28
DiMatta képe

Ez egy baszott jó leírás volt!Szinte ott voltam én is! Hogy rohadnátok meg hogy timeg tényleg!!!!Smile))))

29
sanci képe

micsoda férfitestek!=))

30
Sharky képe

WDW 2010 By Sharky

Az előzmények:

az árvíz és némi technikai problémák végett ( a 749 teleszkópja némileg könnyezett) kisebb feszültség itatta át a készülődést a csapatunkban. Utolsó nap kedden derült ki h mindhárman motoron indulunk neki az olasz túrának.. Zsolti sem kocsival akarja lehúzni a paripát és az enyém is készen áll a harcra J

Többszörös egyeztetés után Ricsi hívott minket, h jönne a cuccokért. Dunakeszin vártuk a mi osztályfőnökünket, h a precízen összecsomagolt motyót elvigye…. de eltévedt és csöppet felfokozott állapotban hívott minket, h valaki menjen elé…… a nyomok alapján Norbi a „szemétégető”-ként elhíresült képosztásmegyer melletti útszakaszon találta meg a dobozos autót… vészvillogó, láthatósági mellény, de a mi Ricsink sehol. Kisvártatva a bokros részből tűnt fel rendezetlen ruházatban, összemaszatolt szemüvegben…. szerencsére kiderült h egy ledér ruhában arra kiránduló fogazatában némileg hiányos kedves  hölgynek segédkezett.. talán valamit elhagyott, de Ricsi még egy kis pénzt is adott neki a végén. … igazi jótét lélek ez a fiú J

A csomagok végül bekerültek a dobozosba….  aznap este néhány sör és whiskycola  társaságában megkezdtük a mentális felkészülést a másnapi utazásra.

Az szerda:

korai ébredés, jó kávé.. készülgetés.. majd konstatáltam a tényt,h a nadrágomba hagytam a motor kulcsát, amit Ricsiék már a dobozos autóval elvittek J  gyors telefonálgatás, majd Norbi barátom mint David Hasselhoff nekiindult hondája hátán és megkezdődött a mentés.. ezidő alatt én leültem.. megittam mégegy kávét és ettem egy szendvicset .. Wink  Miután Norbi visszatért indultunk.. tankoltunk.. budakalásznál csatlakozott Zsolti, majd Süni elvtárs is az M7nél…

A többiekkel a pincei benzinkúton találkoztunk, ahonnan megindult a csapat a Trieszt felé…

Hazudnék ha azt mondanám h összehangoltan sikerült elhagyni  minden megállóhelyet, de lehet más nem tartja problémának ha a csapat 90%-a már felöltözve melegíti a gépet és valaki ekkor  gyújt rá J vagy kezd el bóklászni a környéken (igen, ez az a rész amikor a szemedbe folyik az izzadtságod a a zacsid a combodhoz tapad mint egy sziámi ikertestvér..)… ezen kicsiny malőrök ellenére a versenyszellem átitatott minket, aminek köszönhető h itt ott nem sikerült lekanyarodni… de ezt fogjuk fel egyfajta városnézésnek  Wink

Mikor a tengerparty szakaszhoz értünk  és a napozó sunipunik látványa belekúszott a fejünkbe, már nem voltunk feszültek.. csak arra gondoltunk h végre vegyük le a bőrjelmezt és igyunk egykétháromnégy sört .. J

Süni mint kiderült a Need for speed játéksorozaton nőtt fel így a városi gyorsulások a vérében voltak.. ezt siekrült nekünk és a helyi sünöknek is bemutatnia… (helyesbítés: nem Norbi .. hanem Zsolti iramodott utána) Smile Big

Szállás 1: 

gyors kipakolás után 3 fős expedíciónk (Sharky, Norbi, Zsolti) nekiindult h mihamarabb a tengerbe fürödhessünk .. szerencsére út közben tudtunk vételezni sört is J A tengerpart sziklás volt,de már fókuszáltunk az ugrópontokra…. miközben a többiek az ünneplőjüket keresték, mi már túl voltunk a 3. sörön és a fürdésen is Smile Big távolról figyeltük ahogy többszörös kerülővel megérkeznek a partra.. majd eltávolodnak  ételt keresve… J Később csatlakoztunk a csapathoz .. hangzavar, feledhető pizza.. de a társaság jó volt J

Csütörtök: reggeli indulás, többen díszmagyarban várták h elfordíthassák a motorok kulcsait.. míg a csapat másik fele a kápucsínós örömöknek tisztelgett.. eközben Sünbárókapitány a maga higgadtságával lézengett a szállás és a busz között J

Szokásos lendülettel meneteltünk a WDW felé… itt álljunk meg -  ne ott, itt együnk - ne ott, még ne induljunk X bagózik, Y pisil….. J de odaértünk… és boldogok voltunk… és elfoglaltuk a szállást és megkaptuk az osztályfőnököktől  a karszallagokat.. J

WDW:

kimentün ka rendezvény helyszínére.. profi szervezés, gyors beengedés.. motortenger, hostess sunipunik, nehézkes kaja-sörszerzés, sétálgatás, fotózás, ámulásbámulás… 

Este tengerpartcsekkolás , sörözgetés J

Másnap alaposabban körbementünk a rendezvényen, szembesültünk az outlet adta lehetőségekkel amit Ricsi is említett, fényképezkedtünk még a ducatis tolltartókkal is ha lehetett és boldogok voltunk … talán a legnagyobb élmény a pályamotorzás volt, amit a regisztratúrás lányka nyelvi nehlézségei ellenére sikerült kimozognunk és végül az MDK Racing Team ( Sünbáró, Norbi,Zsolti és jómagam) felkerült a pályára. 4 csoportra osztva versenyzők vittek körbe minket 2 kört,h a pálya vonalvezetését megmutassák, majd mehettünk magunk néhány kört. A Hungaroringes pályázások után nagy élmény volt ezen a számunkra ismeretlen aszfalton menni. Mint Ricsi is említette nagy show volt utána, megkaptuk a magunk 15 perc hírnevét a srácokkal… ezt követte a strand, ahol megismerhettük Mimit a thai masszőrlányt J .. a 10eurós teljes test masszázs megkoronázta a napunkat, miközben a tengerparton söröztünk. Ricsi és Sün is csatlakoztak, majd rendkívül felnőttesen fényképezgettünk.. magunkat szórakoztatva más kárára Smile Big .. jelzem nem volt boldog befejezés a 10euróban Wink

Este bandázós vacsi, amdj másnap korán indultunk meghódítani az Outletet.. ott jött a hívás Norbitól h takarodjunk haza mert viszik a verdát nemsokára…  ekkor elővettem az idegen légiós multamat és próbáltam átverekedni magamat a tömegen h Ricsit és Staffot előkerítsem..az emberáldozatok és a megpróbáltatások ellenére.. a megvásárolt szuvenírekkel felfegyverkezve visszamentünk majd sikerült kimozogni a problémát…  este újabb bandázós vacsi, ahol remekül szórakoztunk  J

Hazaút:

ameddig az a krva lánc el nem szakadt jó temptó mentünk J  Nitro Stafford 180-190es átlagot diktálva felpörgette a csapatot, sajnos egy kicsit megtorpantunk az egyik kapunál valami jegyprobléma miatt…  következőleg am entésnél találkoztunk a srácokkal. szerencsére perecelés nélkül kimozogtuk a dolgot….

3 fős expedíciónk Ljubjanánál levállt a megmaradt csapattól … Staffordékkal még votl egy könnyed pakolós motorcsereberélős kutyázós találkánk este 10körül  J

Összegzésként:nagyon jó túra volt, jó szervezés, profi rendezvény, jó csapat….

Köszönet  Dezsőnek a cseremotorért!!!!!!!!! Ricsinek és Staffnak a szervezésért és a segítségért…

A gsxr matricát még megbosszulom bmeg  Wink amúgy szerimeri meg ilyenek ... Smile Big

Kitartás!  Sharky